Deel dit artikel
-

Peak Capital investeert in Trengo

Peak Capital neemt voor 1,75 miljoen euro een belang in het communicatieplatform Trengo uit Utrecht.

Met de investering wil Trengo zijn sales- en marketingteam uitbreiden en het ontwikkelteam versterken om het product verder te verbeteren. Deze extra capaciteit wordt gebruikt om het product uit te brengen in andere Europese landen.

Patrick Meutzner, een van de drie oprichters, was in eerste instantie niet op zoek naar groeigeld want wist de activiteiten tot nu toe winstgevend op eigen krachten te bekostigen. Hij en compagnons Marcel van de Weerd en Igo Trampe hapten toch toe op het aanbod van Peak Capital vanwege diens expertise met het opschalen van SaaS-bedrijven.

Trengo is opgericht in 2017 en ontwikkelde technologie waarmee bedrijven een soort uniforme inbox krijgen vanuit verschillende klant-communicatiekanalen zoals Facebook, Whatsapp, Voice en websitechat. Er zijn ook integraties met platformen als Shopify, Woocommerce, Lightspeed, Slack, Picqer, Asana en Salesforce.

Dit is de vierde investering van Peak Capital uit zijn vierde fonds. Daarmee richt het zijn pijlen op Europese Saas- en marktplaatsbedrijven met een budget van 66 miljoen euro.

Deel dit bericht

2 Reacties

theo

ik heb wat gekocht bij DEAL500
nu blijkt dat dit waarschijnlijk een fakesite is.
waarom ik dit aan u vraag is omdat ze mail van jullie gebruiken.
ik ben mijn geld kwijt maar wil dit toch aan jullie melden want ik neem aan dat jullie je niet wel inlaten met zulke site’s.
nogmaals jullie kunnen er niets aan doen
GWZoOPPihc@trengomail.com

Doff Sotta

Uw e-mail adres wordt foor een oplichters bende gebruikt hem hier ook slachtoffer van gewirden

Hoop dat jullie iets aan deze gasten kunnen doen

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond