Deel dit artikel
-

Personeel Twitter niet gerust op plannen Musk

Er is grote onrust ontstaan onder het personeel van Twitter over de plannen van de aanstaande eigenaar Elon Musk om banen te schrappen. De huidige CEO Parag Agrawal probeerde vrijdag woedende werknemers te kalmeren.

Musk heeft geldschieters ingelicht over het snijden in de salarissen van de raad van bestuur en het management, maar exacte kostenbesparingen blijven onduidelijk.

‘Wat zijn uw eerlijke gedachten over de zeer grote kans dat veel werknemers geen baan zullen hebben nadat de deal is gesloten?’ vroeg een Twitter-medewerker aan Agrawal tijdens een personeelsbijeenkomst, waarover Reuters schrijft.

‘Ik geloof dat de toekomstige Twitter-organisatie zich zal blijven bekommeren om haar impact op de wereld en haar klanten,’ antwoordde Agrawal.

De CEO blijft vermoedelijk niet lang meer op zijn post zitten. Musk wil een nieuwe CEO aanstellen. De huidige CEO kan een compensatie van 42 miljoen dollar verwachten wanneer zijn contract wordt ontbonden.

Werknemers vrezen dat het grillige gedrag van Musk de activiteiten van Twitter zouden kunnen destabiliseren en financieel zouden kunnen schaden, juist nu het bedrijf zich komende week zal presenteren aan de reclamewereld in New York City.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond