Deel dit artikel
-

Philips Hue lanceert nieuwe decoratieve producten

Signify lanceert enkele gloednieuwe Philips Hue-lampen en app-functies die volgens het bedrijf weer extra mogelijkheden bieden om de verlichting in jouw huis uit te breiden en te personaliseren. De nieuwste innovatie met een uniek design is de Philips Hue Twilight, een 3-in-1 nachtlamp die je biologische (slaap)ritme ondersteunt. Daarnaast wordt het Philips Hue Lightguide assortiment uitgebreid met vier nieuwe vormen – een kleine bol, een grote bol, een Edison- en driehoekige vorm – die gecombineerd kunnen worden met bijpassende lampvoeten in twee vormen.

In de nieuwe Philips Hue Twilight nachtlamp huist een knap staaltje technologie omringd door een uniek design. Drie verschillende toepassingen zorgen voor een unieke beleving én ondersteunen ons biologische (slaap)ritme: slaap- en ontwaakverlichting, focusverlichting én sfeerverlichting. De lamp is verkrijgbaar in zowel wit als zwart en helpt je een regelmatige slaaproutine aan te houden, rustig in slaap te vallen en helemaal opgeladen wakker te worden. Met twee afzonderlijk regelbare lichtbronnen bootst de Philips Hue Twilight het brede kleurenpalet na in zowel het ochtend- als avondlicht met unieke ColorCast-technologie.

Het compacte ontwerp past gemakkelijk op een nachtkastje en is voorzien van twee aanpasbare knoppen om het licht te bedienen, naast de bediening via de Philips Hue-app. Met één knop blader je door zes nieuwe lichtscènes, zoals ‘Opstaan’ of ‘Slaperig’. Met de andere activeer je de nieuwe ‘Sunset Go to Sleep’-automatisering, die een zonsondergang simuleert met een rijke mix van rode tinten, zodat je rustig en ontspannen in slaap kan vallen.

Na de lancering van de populaire Lightguide Ellipse-vorm kun je met de vier nieuwe Philips Hue Lightguide-lampen volgens Signify een unieke verlichtingservaring creëren. Gebruikers kunnen kiezen uit vijf hoogwaardige vormen van handgeblazen glazen lampen: kleine bol, grote bol, driehoekige, Edison en Ellipse-vorm. Hun eigentijdse ontwerp biedt een opvallende, moderne stijl in combinatie met alle slimme functies van Philips Hue. Deze lampen bieden een heel scala aan wit en gekleurd licht en zijn te bedienen met de Philips Hue-app.

Je kan de Lightguide-lampen combineren met een nieuwe Philips Hue 3D-geprinte tafellampvoet. Plaats het op bijzet- of salontafels als een opvallend decoratief stuk om jouw interieur te verrijken. De lamp, die 3D-geprint is met behulp van bio circulaire materialen, is verkrijgbaar in de kleuren salie, zand en glanzend zwart.

De nieuwe Philips Hue Solo lightstrip is ideaal om grotere oppervlakten met zacht, stijlvol indirect licht te verlichten. Vorm en buig verlichting naar wens met de nieuwe Philips Hue Solo lightstrip. Eenvoudig in gebruik en toegankelijk voor elke gebruiker, biedt het de flexibiliteit om licht toe te voegen op zelfs moeilijk bereikbare plaatsen. Met snijdbare versies van 3 m, 5 m en 10 m past hij subtiel in elke ruimte, zoals in kasten, op plafonds of muren, en langs trappen en vloeren, om elke ruimte te upgraden. Met 1700 lumen aan ‘verbluffende lichtopbrengst’, verlicht de lichtstrip je huis met oneindig veel kleur en puur wit licht (dankzij RGBWW LED’s).

Philips Hue Datura plafondlamp met een ronde vorm en slank frameloos profiel verbetert het gevoel van ruimte overal in jouw huis, vooral in kamers met een lage plafondhoogte. Het plafondpaneel wordt geleverd met twee afzonderlijk regelbare lichtbronnen in wit en gekleurd licht die zowel een krachtig functioneel licht in de ruimte creëren, als een zachte plafondgloed.

Ook de nieuwe Philips Hue Tento plafondlamp biedt alle tinten warm tot koel wit en gekleurd licht om elke ruimte in je huis te verlichten. Met zijn slanke ronde ontwerp ziet het er overal goed uit en is het gemakkelijk te installeren in verschillende (functionele) ruimtes.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond