Deel dit artikel
-

Philips, Isero en kozijnshop.nl bij Emerce B2B Digital

Isero is de meest gespecialiseerde ijzerwaren groothandel en dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten in ons land. Met digitale groei en ontwikkeling zet Isero in op het verder ontzorgen van klanten. Met behulp van data, algoritmes en innovatieve technologie toont Isero onder andere gepersonaliseerde aanbevelingen. Suzanne Bussman van Es van Isero vertelt er meer over op Emerce B2B Digital in Maarssen op 12 mei.

‘Thriving through digital transformation’ luidt het thema van het congres dat zoals vanouds in Innstyle in Maarssen wordt gehouden. Emerce B2B Digital gaat ovber trends, tactieken en successen in B2B.

In een snelgroeiend bedrijf is pas op de plaats maken om te standaardiseren niet makkelijk. De behoefte om te digitaliseren en automatiseren is groot, maar er wordt ook tegenop gezien. Esther van der Kaaij van CJ Wildbird Foods praat je bij over standaardisering, schaalbaarheid en eigenaarschap.

Veel van de klanten van de Technische Unie digitaliseren hun processen ook met het oog op de groothandel voor installateurs. Denk aan: bestellen, pakbonnen en facturen. Sjoerd Sipkema, Head of B2B e-commerce bij de Technische Unie, geeft tips.

De oplossingen waarmee Philips tandartsen, verloskundigen en verzekeraars bedient is aan vernieuwing toe. Hoe pak je een transformatieproject van deze omvang aan? Waar start je? En hoe zorg je dat je de juiste keuzes maakt als de mogelijkheden legio zijn en de druk enorm hoog is? Tiemen Ruit, Global D2B2C Value Stream Lead, neemt je mee achter de schermen.

In de traditionele afvalinzamelingsmarkt is digitalisering een grote uitdaging, zowel intern als voor de 50.000 klanten die PreZero bedient. Sander Sprong vertelt hoe het bedrijf de verschillende klantgroepen én de interne organisatie heeft kunnen activeren om digitaal te werken.

Digitale tools en lange termijn partnerships met regionale aannemers vormen de basis voor de spectaculaire groei van kozijnshop.nl. Jan Hendrik Pouw en Bart Voortman vertellen het hele verhaal.

Het volledige overzicht van de sprekers vind je hier. Kaarten koop je via deze link.

Foto Peter Boer

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond