Deel dit artikel
-

Picnic bezorgt nu ook in Het Gooi

Picnic gaat bezorgen in Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum, Laren, Blaricum en Eemnes. Daarmee kunnen zo’n 100.000 huishoudens zich via de app inschrijven voor de bezorgdienst. Volgens planning rijden vanaf eind november de eerste elektrische wagentjes door de straten.

Er moest lang op gewacht worden, ondanks het feit dat Picnic al vanaf de start in Amersfoort en omstreken aanwezig is.

De uitbreiding naar Hilversum en omstreken is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic, dat onder meer bezorgt in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Ede, Veenendaal en Venlo, en dat vorig jaar van start ging in onder meer Apeldoorn en Spijkenisse.

Het aantal klanten steeg in 2019 naar ruim 400.000, verdeeld over 100 Nederlandse plaatsen. Picnic bezorgt al in verschillende plaatsen in Noord-Holland, zoals Amsterdam, Alkmaar en Haarlem.

Het Gooi is een gebied met veel tweeverdieners en opgroeiende kinderen. Zo bestaat een derde van alle Hilversumse huishoudens uit gezinnen. Voor hen kan Picnic een uitkomst zijn, meent medeoprichter van Picnic Michiel Muller.

De boodschappen worden bezorgd vanuit een lokaal distributiepunt aan de Franse Kampweg in Bussum, centraal gelegen in het bezorggebied. Van hieruit gaan bij de start 35 runners (bezorgers) en 15 karretjes de weg op. Dit aantal groeit in 2021 naar 30 wagentjes en 90 runners.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond