Deel dit artikel
-

Picnic dc Berkel en Rodenrijs eerder open, Jumbo met nieuwe bezorghub

Picnic neemt eerder dan gepland weer een nieuw distributiecentrum (dc) in gebruik. De deuren van een nieuw dc in het Zuid-Hollandse Berkel en Rodenrijs gaan dan ook reeds in maart dit jaar open. Vorig jaar ging het dc in Apeldoorn ook al sneller van start dan gepland.

De opening in Berkel en Rodenrijs stond eigenlijk gepland voor eind dit jaar. Picnic zal door de toegenomen drukte echter vervroegd van start gaan.

Het dc in de Zuid-Hollandse neemt druk weg bij de andere logistieke centra van Picnic.

Het dc in Berkel en Rodenrijs biedt straks werk aan ongeveer 500 medewerkers. Het heeft een oppervlakte van 20.000 vierkante meter en is daarmee samen met dat in Apeldoorn het grootste dc van Picnic.

Jumbo heeft vandaag een nieuwe bezorghub in Bemmel geopend. Vanaf deze locatie worden de boodschappen direct thuisbezorgd in de regio die bestaat uit de regio rondom Arnhem, Nijmegen en Ede, een deel van de Betuwe en de provincie Utrecht en een noordelijk deel van Limburg.

De nieuwe hub in Bemmel is Jumbo’s achtste centrale thuisbezorglocatie. Eerder zijn hubs geopend in Amsterdam, ’s-Hertogenbosch (bij het E-Fulfilment Center – EFC), Middelburg, Utrecht, Breda en Heerhugowaard. Ook werd begin 2021 een nieuw EFC geopend in Bleiswijk dat tevens functioneert als hub.

Na deze opening in Bemmel volgen dit jaar nog acht nieuwe hubs op verschillende plekken in het land.

Coop en Telesuper hebben op hun beurt ten behoeve van boodschappenbezorging een nieuw distributiecentrum geopend in Almere.

Coop en Telesuper werken al langere tijd samen, sinds eind 2020 verzorgt Telesuper ook een groot deel van de online bestellingen van Coop-klanten.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond