Deel dit artikel
-

Picnic gaat nu ook bezorgen in regio Kaatsheuvel

Picnic opent woensdag 26 oktober de deuren van zijn hub in Kaatsheuvel. De elektrische wagentjes van Picnic rijden vanaf dat moment door Kaatsheuvel en de omliggende plaatsen Drunen, Waalwijk, Sprang-Capelle, Geertruidenberg, Dongen, Waspik, ‘s-Gravenmoer, Raamsdonk, Elshout.

Hiermee breidt het bedrijf verder uit in de provincie Noord-Brabant. Ruim 55.000 huishoudens in de regio kunnen zich vanaf nu aanmelden door de app te downloaden op hun telefoon en zich in te schrijven.

Picnic is in Noord-Brabant ruim vertegenwoordigd, zo heeft het bedrijf hubs in Bergen op Zoom, Roosendaal, Oss, Eindhoven, Breda, Tilburg, Den Bosch en Helmond. In totaal bereikt Picnic hiermee ruim 919.000 huishoudens in de provincie.

De websuper gaat in Kaatsheuvel eerst de weg op met zeven elektrische bezorgwagentjes en tien runners (bezorgers). De capaciteit wordt verder geleidelijk opgevoerd. De boodschappen worden vanuit de hub, met een oppervlakte van 1355 vierkante meter, aan de Belgiëstraat 3 in Kaatsheuvel geleverd.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond