Deel dit artikel
-

Picnic nu ook in wijken van Amsterdam

Online super Picnic komt volgende maand naar Amsterdam. Zoals gebruikelijk start het bedrijf vanuit enkele wijken, maar het is de bedoeling dat de bezorging geleidelijk over de gehele stad wordt uitgerold.

Picnic is, geholpen door een forse investering van 100 miljoen euro, al enige tijd bezig met een nationale uitrol. Zo wordt al bezorgd in Amersfoort, Utrecht, Rotterdam, Leiden, Delft en Den Haag. Omdat de distributiecentra in Nijkerk en Utrecht maximaal benut worden, heeft het bedrijf onlangs een nieuw distributiecentrum geopend in Diemen. Daardoor is er nu ook capaciteit voor Amsterdam, in principe zo’n 450.000 huishoudens.

Mede-oprichter van Picnic Joris Beckers erkent dat het wat tijd heeft gekost om ook in de hoofdstad een goede infrastructuur en organisatie op te tuigen. Picnic gaat van start met ongeveer 15 wagentjes en 40 runners, de bezorgers.

Picnic begint in Watergraafsmeer, Rivierenbuurt, de Pijp en Bijlmermeer. Klanten die zich eerder al hadden ingeschreven ontvangen vandaag bericht dat Picnic in hun wijk van start gaat.

Deel dit bericht

1 Reactie

Bob Cleintuar

L.s.
Wanneer leveren jullie ook in de wijk Buitenveldert in Amsterdam?

Mvgr,

Bob Cleintuar
Een toekomstige, hoopvolle klant….

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond