Deel dit artikel
-

Picnic opent al in mei nieuw distributiecentrum in Apeldoorn

Picnic neemt sneller dan gepland een nieuw distributiecentrum in Apeldoorn in gebruik door de toegenomen drukte. Alleen al de afgelopen week nam het bedrijf ruim driehonderd extra mensen aan om meer bestellingen te verwerken, meldt het AD vanochtend.

Het is sinds de corona-uitbraak drie keer zo druk als ervoor en Picnic verwacht dat meeste klanten ook na de crisis zullen blijven.

Het nieuwe centrum zou eerst in december in gebruik worden genomen, maar dat wordt nu mei. Het complex in Apeldoorn staat op bedrijvenpark Ecofacterij en biedt werk aan 450 mensen.

In Utrecht wordt daarnaast gebouwd aan een bijna volledig gerobotiseerd dc, maar dat is pas over twee jaar gereed

Picnic breidt verder de ochtendleveringen uit, waardoor per dag meer boodschappen kunnen worden bezorgd. Momenteel is ochtendbezorging al mogelijk in Leiden, Gouda en Zoetermeer, vanaf deze week kan dit op woensdag, vrijdag en zondag ook in Den Haag. De komende weken komen hier meer steden bij.

Verder wordt het minimale orderbedrag verhoogd van 25 naar 35 euro. Dit om de zogenoemde ‘vulgraad’ van de boodschappenkratjes te optimaliseren en te voorkomen dat een tweede krat in het bezorgwagentje nodig is, waar bijna niks inzit.

Deel dit bericht

1 Reactie

C.W. Neuteboom-Evers

Gaat u ook in Beekbergen bezorgen?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond