Deel dit artikel
-

Picnic opent versneld nieuw dc in Zaandam

Picnic neemt voor de tweede keer dit jaar versneld een nieuw distributiecentrum (dc) in gebruik, ditmaal in Zaandam. De deuren van het nieuw dc in Zaandam gaan al in juni open, in plaats van in de nazomer. Dit voorjaar ging het dc in Berkel & Rodenrijs ook al versneld open.

Het dc aan de Kleine Toch 44 in Zaandam biedt straks werk aan ongeveer 500 medewerkers. Het distributiecentrum heeft een oppervlakte van 20.000 vierkante meter en is daarmee samen met dat in Apeldoorn en Berkel en Rodenrijs het grootste dc van Picnic. Picnic kan vanuit Zaandam de groeiende vraag in Amsterdam en Noord-Holland verder bedienen.

Het dc in de Noord-Hollandse regiostad moet de druk wegnemen bij de andere logistieke centra van Picnic.

Behalve in Berkel en Rodenrijs, Rotterdam en Apeldoorn zijn er momenteel distributiecentra in Diemen, Eindhoven en Utrecht. Vanuit al deze locaties worden de boodschappen verspreid over de meer dan honderd plaatsen waar Picnic inmiddels bezorgt.

Deel dit bericht

1 Reactie

Raymond

De locatie betreft De kleine tocht 44 (met een t). Dit is een voormalig DC van Aldi en ligt recht tegenover het DC van Albert Heijn. Laatste heeft gezorgd voor goed infrastructuur.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond