Deel dit artikel
-

Picnic rolt versneld uit naar Hengelo

Picnic breidt versneld uit in Twente nu het aantal inschrijvingen voor Enschede hoger is dan verwacht. Daarom wil het bedrijf ook in buurtgemeente Hengelo beginnen. Vanaf oktober kunnen ruim 37.000 huishoudens via de app boodschappen bestellen.

Hengelo stond al langer op het lijstje van Picnic, maar de komst naar de voormalige industriestad is in een stroomversnelling geraakt door de grote belangstelling in het naastgelegen Enschede. In nog geen week tijd hebben zich ongeveer 4000 Enschedeërs aangemeld.

Hengelo kent relatief gezien veel huishoudens met kinderen. Zij zijn druk met werk, opvoeding en sport en hobby’s van de kinderen en henzelf. ‘Met onze bezorgservice nemen wij ze de tijdrovende gang naar de supermarkt uit handen’, stelt Picnic.

Picnic begon in mei van dit jaar ook al in Deventer. Daar groeit het aantal klanten gestaag.

Deel dit bericht

2 Reacties

Martin

Aanfluiting. Kregen twee weken het bericht dat Enschede er nu ook gebruik van kon maken. Ingeschreven en sta sindsdien op plek 987 in de wachtrij. Heel bijzonder.

Er valt ook nergens terug te lezen wat men aan de wachtlijst doet en waar ze eventueel wel en niet bezorgen.

Rare gang van zaken.

Sjaak

Picnic kan beter de kwaliteit verhogen de producten in steden waar ze wel al bezorgen dan verder uitrollen naar meer steden.

Groente, vlees en vers algemeen is vaak voor einde houdbaarheidsdatum al in staat van ontbinding, ook zijn vers producten vaak maar erg kort houdbaar. Om de e.o.a. reden is dat probleem bij vers producten die ik laat bezorgen door Jumbo of AH er niet.
Of de busjes zijn misschien niet voldoende koel of bij distributie gaat iets mis, ik weet het niet, maar klachten worden structureel genegeerd.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond