Deel dit artikel
-

Picnic van start in Zeeland

De grote steden van Walcheren krijgen binnen een nieuwe supermarkt erbij in de vorm van Picnic.

Middelburg, Vlissingen en de omringende dorpen worden over enkele weken het nieuwe werkterrein van de websuper. Het zijn de eerste gebieden in Zeeland waar het bedrijf van CEO Michiel Muller aan de slag gaan.

De PZC meldt dat er in Middelburg een hub in gebruik wordt genomen. Van daar uit rijden vanaf het tien elektrische bezorgwagentjes op gezette dagen en tijden naar de eerste klanten. In de maanden daarna wordt de logistieke capaciteit en daarmee het bezorggebied en de beschikbare tijdsloten uitgebreid.

Via de app hebben Zeeuwen zich afgelopen kwartalen al als belangstellend kunnen opgeven. De poorten de app gaan voor hen weldra eindelijk open.

Na Friesland, Groningen en Drenthe is Zeeland de laatste provincie die aansluit bij Picnic. Het is nog niet bekend wanneer de derde grote stad in de omgeving, Goes, aan de beurt is.

Deel dit bericht

1 Reactie

Blockchainkiller

Zeeland is echt altijd de laatste als het op dit soort bedrijven en diensten aankomt; ik vind het ergens echt heel heeeel erg irritant worden dat Zeeland keer op keer maar achteraan MOET sluiten of gewoon vergeten wordt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond