Deel dit artikel
-

Pieter Pot vanaf morgen weer in de lucht

Pieter Pot heropent morgen zijn webwinkel, zowel in Nederland als in Vlaanderen. De verpakkingsvrije onlinesupermarkt besteedt meer taken uit, legt de focus op een basisassortiment en past het bezorgmodel aan, meldt onder meer Retaildetail.be,

Het Nederlandse bedrijf kon een doorstart maken na een geslaagde crowdfunding. Maar pas vanaf morgen kunnen klanten weer gebruik maken van de app.

Om de kosten in de hand te houden, besteedt de startup het vullen, orderpicken, bezorgen en wassen van zijn glazen potten uit aan externe partners. Concreet ligt de focus op basisproducten zoals rijst, pasta, olijfolie, ontbijtgranen, noten.

‘We gaan samen met jullie evalueren of het echt nodig is om altijd ‘next-day-delivery’ aan te bieden,’ schrijft het bedrijf aan zijn klanten. ‘Mogelijk kan Pieter Pot volstaan met een aantal bezorgslots per week.’

Er komt ook een oplossing voor niet uitbetaalde statiegeldtegoeden: die waren vervallen door het faillissement. Pieter Pot wil klanten tegemoetkomen, maar kan een onmiddellijke uitbetaling financieel niet aan.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond