Deel dit artikel
-

Pieter Zwart (CoolBlue) spreekt op Emerce eFinancials

Pieter Zwart, directeur van Coolblue, is een van de sprekers op Emerce eFinancials op 31 oktober in ’t Spant in Bussum. Daar zullen ook vertegenwoordigers zijn van Delta Lloyd, ABN Amro, ING, Rabobank, Independer en MoneYou.

eFinancials 2013 is het enige congres in Nederland dat alle online en mobile innovaties in het bank- en verzekeringswezen in één dag samen brengt. Naast strategie, keynotes en innovaties zullen ook verschillende praktijkcases van banken en verzekeraars aan bod komen.

Pieter Zwart zal het hebben over de obsessieve focus op klanttevredenheid die zijn webwinkel tot een van de grootste van Nederland heeft gemaakt.

ABN Amro zoomt in op het onderwerp snel bankieren. Jessica Niewierra is als directeur Internet & Mobiel bij ABN AMRO verantwoordelijk voor de strategievorming, ontwikkeling en de exploitatie van de digitale kanalen van de bank.

Ook crosschannel kansen komen aan bod. Geert van der Linden is in zijn rol als assortimentsmanager bij Rabobank Nederland nadrukkelijk betrokken bij de vernieuwing van de hypotheekketen bij de Rabobank.

Perry Koorevaar spreekt over Kroodle, de online verzekeraar die Aegon en Unirobe Meeus Groep hebben opgezet.

Victor Lamme van de Universiteit van Amsterdam zal het gaan hebben over de rol van cognitieve neurowetenschap in het bespelen van de (financiële) consument.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond