Deel dit artikel
-

Pink Marketing, Pünktlich en PEXI samen verder als P3 Agency

De bureaus Pink Marketing, Pünktlich en PEXI gaan samen op in het nieuw te vormen P3 Agency. Van een fusie is strikt genomen geen sprake, want het gaat om drie zusterbedrijven.

De markt vraagt echter steeds vaker om meerdere, gebundelde expertises onder een dak. Willem Waardenburg, oprichter van Pink Marketing, legt uit: “Gezamenlijk kunnen we een bredere propositie uitdragen.”

Tot op heden positioneerden de bureaus zich los als specialist. Pink Marketing is gespecialiseerd in digitale marketing Pünktlich is een reclamebureau dat ook zelf van A tot Z productie doet en PEXI is een data- en reclameplatform.

Waardenburg over de samenvoeging: “Je ziet dat online en offline media naar elkaar groeien. Ze worden niet meer als gescheiden werelden gezien. We kunnen op de losse vraagstukken media, creatie en data uitstekend faciliteren, maar geloven vooral in het samenspel tussen deze domeinen en het doorbreken van silo’s.”

“Het afgelopen jaar zijn we meermaals benaderd voor een overname, maar met deze integratie zetten we een enorme stap in het aanbieden van een totaaloplossing. Hiermee worden we een van de grootste onafhankelijke digital agencies.”

De labels Pink Marketing, Pünktlich en PEXI blijven voorlopig als losse merken bestaan. De merken worden geleidelijk gefuseerd naar P3 Agency.

Foto: Ruurd Zeinstra (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond