Deel dit artikel
-

Nieuw platform voor fysieke bergruimte

De jongste loot aan de Airbnb-stam. Zo noemen Julian Doorten (26) en Niels van Eck (27) hun initiatief Storage Share. Zij brengen aanbieders van fysieke bergruimte online in contact met mensen die opslagruimte zoeken.

Nederlandse huizen zijn vaak vol, beweren de beide initiatiefnemers. Vooral in steden hebben particulieren een schreeuwend tekort aan opslagruimte, zoals een winterstalling voor de motor. Traditionele aanbieders van opslagruimte zijn duur en bevinden zich vaak aan de randen van een stad.

Storage Share brengt vraag en aanbod van opslagruimte bij elkaar. Huurders betalen minder dan bij traditionele opslagbedrijven en kunnen nu veelal in hun eigen wijk terecht. Het platform richt zich op zowel particuliere als  zakelijke aanbieders.

Deel dit bericht

1 Reactie

Pieter

BELACHELIJK!

Weer een initiatief in de categorie air-BNB; overal in de stad gaan mensen met koffers woonhuizen in en als het aan deze heren ligt ook de opslagruimtes! Wat mij betreft: sodemieter op met jullie verdienmodel! Nog effe en m’n stad is een hotel/opslagplaats!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond