Deel dit artikel
-

Plus start landelijke campagne rond snel online bezorgen

Supermarkt Plus gaat zijn snelle bezorgdienst Plus Express onder de aandacht brengen met een uitgebreide online campagne via commercials op radio en televisie, online promotie en sociale media.

Bij Plus Express krijgen consumenten online bestelde boodschappen binnen twee uur thuisbezorgd. Die boodschap krijgt dan ook de nadruk in de campagne: ‘Vandaag besteld, over twee uur in huis’.  Snel betekent in dit geval dus ook echt snel: vandaag besteld, vandaag in huis, zo vult Plus aan.

De dienst is niet gratis. Voor PLUS Express betalen consumenten een toeslag van 2,50 euro, de kosten voor bezorging bedragen daarnaast 8,50 euro.

De dienst werd vorig jaar juli in een viertal winkels gelanceerd: in Plus Hoogendoornin Waarder, Plus Judith en Guido van Dijck in Venray, Plus Van Schaick in Maarn en Plus Smaragdplein in Utrecht.

De proef werd uiteindelijk uitgebreid naar dertig winkels en inmiddels levert Plus vanuit 110 winkels.

Plus heeft vergeleken met andere online boodschappenbezorgers – Albert Heijn en Jumbo – een bescheiden positie van 6,23 procent. Om zich te onderscheiden legt de super de nadruk op snelheid en gemak. Zo is ook al eens een app gelanceerd waarmee consumenten een boodschappenlijstje gesorteerd op looproute in de eigen supermarkt kunnen maken.

Deel dit bericht

1 Reactie

K. van het Schut

Ik woon in Ede Gld.. Wordt er in die plaats ook al bezorgd door Plus Express?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond