Deel dit artikel
-

POCO introduceert betaalbare POCO C65

POCO introduceert een nieuwe smartphone voor Gen z met een verbeterde camera, krachtige processor en lange batterijduur.

Het 6,74 inch beeldscherm geeft volgens de fabrikant een spannende, meeslepende en bioscoopachtige kijkervaring. De 90Hz verversingssnelheid zorgt voor een vloeiende weergave in combinatie met de 5000mAh (type)-batterij. Het levendige LCD-scherm beschermt de ogen met DC-dimming, TÜV-certificering voor laag blauw licht (softwareoplossing) en flikkervrij certificaat.

De POCO C65 wordt geleverd met een drievoudige 50MP AI-camera setup bestaande uit een ultraheldere 50 MP hoofdcamera met 10 filmfilters en een filmframe. De zachte lichtring van de 8MP selfiecamera creëert een natuurlijk lichteffect dat foto’s verbetert, zelfs in schemerige en donkere omstandigheden.

De verbeterde gebruikersinterface heeft een nieuwe intuïtieve zoomring waarmee je volgens de fabrikant vloeiender kunt in- en uitzoomen. Er zijn meer creatieve beeldopties beschikbaar met time-lapse en nachtmodus.

Leuke functies zijn onder andere ‘Film Camera’ waarmee gebruikers foto’s en video’s kunnen maken met een vintage film-vibe. Er is ook een optie om filters en een POCO C65-watermerk toe te voegen.

De POCO C65 is verder voorzien van de krachtige MediaTek Helio G85 octa-core processor, met CPU snelheden tot 2,0 GHz. De chipset ondersteunt tot 1TB uitbreidbare opslag en tot 16GM RAM.

De POCO C65 is vanaf 20 november 2023 verkrijgbaar in drie kleuren: Zwart, blauw en paars en is beschikbaar in twee varianten: 6GB+128GB en 8GB+256GB.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond