Deel dit artikel
-

Postillion Hotels tekent Nederlands eerste virtual influencer

Nederlands eerste virtuele Insta-influencer Esther Olofsson gaat aan de slag voor Postillion Hotels in Rotterdam. Ze wordt stadsgids voor bezoekers van het hotel dat volgend jaar open gaat in het World Trade Centre Rotterdam.

Speciaal voor toekomstig gasten van het hotel zullen er in de komende maanden fotoshoots worden gehouden met Olofsson in de havenstad. De foto’s, die ze ook deelt op haar Instagram-account, vormen tezamen beeldsuggesties voor bezoekers die op zoek zijn naar hotspots of interessante gelegenheden om te bezoeken.

Hoe de influencer exact wordt geprofileerd in het hotel aan het Beursplein wordt in de komende maanden nog uitgewerkt. De keten exploiteert al een congresgelegenheid in WTC en bouwt nu 168 voormalige kantoorruimtes om tot hotelkamers.

Maarten Reijgersberg zegt: “Volgend jaar hopen we te leren hoe een virtual human bijdraagt aan, in dit geval, de gastvrijheid die het hotel wil bieden.” De ondernemer, oprichter van socialmediabureau RauwCC, ontwikkelde het concept van de virtuele Insta-influencer.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond