Deel dit artikel
-

PostNL begint same day deliveries

Online bestellen en het pakketje binnen een uur thuisbezorgd krijgen. Dat is wat PostNL binnenkort op de Nederlandse markt introduceert.

Het is een primeur voor de Nederlandse markt voor webwinkels om met zulke korte levertijden te werken. In eerste instantie wordt de supersnelle bezorgoptie enkel bij selecte leveranciers en een regionaal klein gebied geboden. In de loop van de tijd wordt dat uitgebreid.

Op 27 mei houdt PostNL een bijeenkomst in Amsterdam waarop het de same day deliveries zal introduceren. De launching partner daarin is 9 Straatjes Online, de online pui van enkele tientallen nabijgelegen winkeltjes in Amsterdam.

Consumenten die een order plaatsen, kunnen aangeven dat ze die bestelling nog dezelfde dag willen ontvangen. Gasten van hotel The Dylan hebben nog een streepje voor. Zij kunnen de orders zelfs binnen een uur geleverd krijgen. PostNL zet hiervoor auto- en fietskoeriers in.

Deel dit bericht

3 Reacties

C. Valli

Ben benieuwd wat het gaat kosten

Paul Haarman

We moeten wel oppassen dat de delivery cost niet de pan uitrijst. Uit gemakzucht willen klanten best same day delivery, maar of het een noodzaak is, ik betwijfel het. Binnen een stad gaat dat natuurlijk goed met koeriers, maar om dat op nationale schaal te regelen wordt een te grote uitdaging. Dat wordt jakkeren op de snelweg met halflege vrachtjes en een planningsmanager met een Burn Out van hier tot Tokyo (ook same day).

Fred van Rijswijk

Vandaar dat ze Delvry.co volgen op twitter en facebook 😉

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond