Deel dit artikel
-

PostNL breidt samenwerking PLUS uit met pakketautomaten bij supermarkten

PostNL en PLUS zetten een nieuwe stap in hun samenwerking en gaan de komende drie jaar meer PostNL-pakketautomaten plaatsen bij steeds meer PLUS supermarkten in Nederland. In de afgelopen weken zijn er al tientallen PostNL-pakketautomaten geplaatst in PLUS supermarkten. Daar komen er in de komende jaren honderden bij.

De pakketautomaten zijn eenvoudig en zelfstandig te bedienen. Sinds kort is het mogelijk om de PostNL-pakketautomaat als standaard bezorgoptie in te stellen via de PostNL-app. Op deze manier worden pakketten standaard afgeleverd in een automaat in de buurt, zoals bij de PLUS.

PostNL startte met het plaatsen van pakketautomaten in 2016. Inmiddels staan er meer dan 600 PostNL-pakketautomaten in Nederland. Het doel is om dit aantal uit te breiden naar 1500 automaten in 2024. Daarbij worden eerdere ervaringen steeds weer gebruikt om de dienstverlening nog beter te maken. Dat is terug te zien in de positieve waardering van klanten en consumenten voor de PostNL-pakketautomaten.

In de loop van 2023 gaat PostNL de pakketautomaten ook openstellen voor andere vervoerspartijen. Dat betekent dat consumenten vanaf dan pakketjes van verschillende vervoerspartijen in een PostNL-pakketautomaat kunnen ophalen. PostNL werkt met verschillende partijen samen op het gebied van de pakketautomaten, zo staan er ook automaten door heel Nederland bij onder andere Gamma, Jumbo en Pets Place.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond