Deel dit artikel
-

PostNL brengt stadsvriendelijke pakketbezorging naar Den Haag

PostNL bezorgt pakketten in de binnenstad van Den Haag voortaan ook met kleine, uitstootvrije LEVV’s (licht elektrische vrachtvoertuigen).

Vanuit het PostNL pakkettensorteercentrum in Den Hoorn worden de pakketten naar de kleine LEVV-stadshub in de Uitenhagestraat aan de rand van het centrum van Den Haag gebracht. Vanuit daar worden pakketten bij consumenten en bedrijven in de Haagse binnenstad bezorgd.

De LEVV’s zijn onderdeel van de ruim 2100 elektrische voertuigen van PostNL. Daarnaast is 50 procent van het eigen wagenpark duurzamer door de inzet van biogas, BIO-LNG, duurzame brandstof en elektrische busjes.

Op 96 procent van de Nederlandse huisadressen bezorgt PostNL de post en brievenbuspakjes naar eigen zeggen uitstootvrij. In de stadscentra wordt steeds meer met kleine, duurzame voertuigen zoals cargobikes en LEVV’s bezorgd.

Den Haag is na Arnhem en Groningen de derde stad in Nederland waar PostNL met LEVV’s pakketten rondbrengt. De LEVVS´s worden in Nederland geproduceerd en zijn speciaal voor PostNL doorontwikkeld voor pakketbezorging.

Deel dit bericht

1 Reactie

sjef - yp

96% uitstootvrij? Volgens mij wordt 96% van de postnl pakketten bezorgd in mijn stad door onderaannemers die nog met een vloot dieselvoertuigen rondsjeest.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond