Deel dit artikel
-

PostNL, Deloitte, bol.com en Google Cloud met startups aan de slag voor verduurzaming e-commerce

PostNL, Deloitte, bol.com en Google Cloud lanceren samen het duurzame innovatieprogramma Econnections. Daarmee willen deze bedrijven de verduurzaming van de e-commercesector versnellen.

Het programma Econnections is gericht op jonge bedrijven die werken aan duurzame innovaties voor de totale e-commerce keten: van producent, online retailer, pakketbezorger tot consument. Bijvoorbeeld oplossingen om bedrijven en consumenten in staat te stellen duurzame keuzes te maken, om pakketten zonder uitstoot te bezorgen, duurzame verpakkingen te creëren of de levensduur van producten te verlengen.

Het Econnections-programma omvat twee onderdelen. Ten eerste de Growth Accelerator, waarbij de deelnemende bedrijven professionele ondersteuning krijgen op diverse thema’s om zo hun bedrijf te laten groeien. Ten tweede worden hun ideeën omgezet in concrete pilotprojecten en klaargestoomd voor lange termijn samenwerkingen met één van de programmapartners.

De eerste ronde van Econnections start 25 maart. Startups en scaleups kunnen zich voor het programma inschrijven tot en met 14 februari 2022 via de website van Econnections

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond