Deel dit artikel
-

PostNL gaat verder met zondagbezorging

PostNL gaat door met het bezorgen van pakketten op zondag. Dat heeft de vervoerder vandaag bevestigd aan Nu.nl. PostNL ging eind augustus van start met de proef en liet toen weten het eerste postbedrijf op het Europese continent te zijn dat zeven dagen per week pakketten bezorgt.

Aanvankelijk deden alleen Coolblue en BAS Group (Mycom, iCentre en Dixons) mee. Inmiddels zijn er gesprekken met andere webshops. In het tweede kwartaal van 2015 verwacht PostNL nieuwe klanten te kunnen toevoegen.

De uitbreiding van de diensten heeft nog geen extra werkgelegenheid opgeleverd. Er hoeft niet extra betaald te worden voor pakketjes die van Coolblue afkomstig zijn.

Deel dit bericht

1 Reactie

Z.Eur

Voor de hoofdprijs wil PostNL wel in beweging komen. =(
Maar zolang het goedkoper is om pakketjes vanuit China naar Amstelveen te sturen dan van Rotterdam naar Amsterdam, zou ik als klant een stuk vrolijker worden van normale tarieven in plaats van ongewenste service bovenop achterlijke tarieven….
Want reken er maar op dat dit uiteindelijk toch wel weer als extra duurbetaalde service bovenop een algemene tariefsverhoging terecht zal komen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond