Deel dit artikel
-

PostNL neemt belang in online foodmarktplaats VersTrade

PostNL stapt in als minderheidsaandeelhouder in de online foodmarktplaats VersTrade die foodprofessionals verbindt aan grote en kleine fabrikanten van levensmiddelen en dranken. Door deze samenwerking kan VersTrade nog meer aanbieders toevoegen aan zijn platform.

Chefkoks zijn altijd op zoek naar de ‘pareltjes’ in de markt. Daarnaast zijn voedselproducenten net zo hard op zoek naar afnemers voor de mooie producten. Zo ontstond het idee voor Muhanad Alsalhi en Leo Nolen om vraag en aanbod met elkaar te verbinden door middel van een platform voor voedselproducenten en horeca ondernemers.

VersTrade biedt met haar online marktplaats een centrale plek voor producenten om hun producten landelijk af te zetten. Terwijl de bestelling, betaling en bezorging in één keer geregeld wordt.

Het platform biedt volgens de oprichters efficiency bundeling en structuur in de inkoop bij veel verschillende leveranciers. Zo is Anne&Max een klant van het eerste uur en heeft VersTrade in de zomer van 2021 ook het on-demand bezorgbedrijf Gorillas aan haar klantenkring toegevoegd.

 

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond