Deel dit artikel
-

PostNL pakketautomaten omgetoverd tot adventkalender

Ter gelegenheid van de feestdagen zijn enkele pakketautomaten van PostNL omgetoverd tot een gigantische adventkalender. Het is voor het eerst dat PostNL dit doet. De inwoners van Eindhoven, Wijchen en Leiderdorp hebben de primeur. Zij krijgen een feestelijke attentie elke keer als ze hun pakket ophalen bij de omgetoverde pakketautomaten.
Wanneer inwoners deze week hun pakket ophalen uit de pakketautomaat, treffen zij achter het deurtje een extra pakje aan. De pakketautomaten worden vanaf vandaag tot en met donderdag 21 december steeds opnieuw gevuld met verrassingen.
Consumenten kunnen zelf kiezen waar zij hun pakket laten bezorgen. Dat kan bij hen thuis, maar ook op andere plekken zoals op PostNL punten, op veilige plekken rondom het huis en in een pakketautomaat. Een voordeel van het gebruiken van de alternatieve bezorglocaties is dat de bezorgers minder onnodige kilometers hoeven af te leggen. Dit draagt bij aan het milieu en aan de leefomgeving.
Begin volgend jaar verwacht PostNL de 1000ste pakketautomaat te plaatsen. Het doel is om dit aantal uit te breiden naar 1.500 in 2024, zodat iedereen in Nederland een PostNL pakketautomaat in de buurt heeft.
*De locaties van de omgetoverde pakketautomaten zijn: Herenstraat 17 in Wijchen, Laan van Ouderzorg 2 in Leiderdorp en Boschdijk 289 in Eindhoven.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond