Deel dit artikel
-

PostNL-pakketautomaat nu ook opengesteld voor GLS Netherlands

PostNL stelt haar pakketautomaten open voor andere vervoerspartijen. GLS Netherlands is de eerste partij die gebruik gaat maken van dit netwerk. Vanaf maart kunnen consumenten voor pakketten van PostNL én van GLS Netherlands bij dezelfde pakketautomaat terecht.

Met het openstellen van de pakketautomaten spelen PostNL en GLS Netherlands in op de vraag van consumenten om nog makkelijker een pakket op te halen op een moment en locatie dat ze zelf kunnen kiezen.

Consumenten kunnen vanaf maart een pakket van GLS Netherlands laten bezorgen in een van de bijna 1.000 PostNL-pakketautomaten die door heel Nederland staan. Het merendeel van de pakketautomaten is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Er is de afgelopen periode ‘flink geïnvesteerd’ om een speciaal IT-platform te ontwikkelen dat voor alle vervoerders efficiënt, eerlijk en betrouwbaar werkt. Barry Husman, Directeur Retail Benelux bij PostN, zegt hoieroer: ‘Wij geloven erin dat een open model de consument een slimme oplossing biedt, en ook dat het duurzamer en economischer is dan dat elke vervoerder een eigen netwerk opbouwt. Zo werken wij continu aan digitale services en blijven wij innoveren op het gebied van duurzame logistieke oplossingen. Met de samenwerking en de openstelling voor GLS Netherlands verbinden we nog meer consumenten met ons netwerk.’

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond