Deel dit artikel
-

Pr bureaus Glasnost en Walkie Talkie gaan nauwer samenwerken

Creatief pr-bureau Glasnost en het Belgische pr-bureau Walkie Talkie gaan een strategisch partnership aan. Na drie jaar succesvol samenwerken in België en Nederland voor merken in tech en voeding, gaan de teams nog nauwer samenwerken.

De vraag naar een geïntegreerde pr-aanpak voor België en Nederland is de afgelopen jaren steeds groter geworden. Toch werken veel merken nog met twee aparte pr-bureaus. Integratie en efficiëntie van een dergelijke aanpak zijn echter vaak uitdagend.

‘Met deze strategische partnership willen we een alternatief bieden voor het bestaande aanbod. Wanneer je nu als merk op zoek bent naar een pr-bureau dat zowel in België als in Nederland impact kan maken, zijn je keuzes beperkt,’ aldus Henk Boersen, Managing Director Glasnost, Part of Ace. ‘Nu ook onze klanten vanuit efficiënte doeleinden steeds meer verschuiven naar een Benelux-aanpak, werd het tijd om onze samenwerking te bekrachtigen.’

In de samenwerking staan efficiency en kennis centraal. Denk aan een gezamenlijk team dat bestaat uit pr-experts met één aanspreekpunt (hub-rol) voor de klant. Een ander voorbeeld is een samengesteld team dat bestaat uit medewerkers van zowel Glasnost als Walkie Talkie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond