Deel dit artikel
-

Praxis lanceert innovatieve rekenhulp vloeren

Praxis lanceert als eerste in de doe-het-zelfmarkt een rekenhulp voor vloeren. De rekenhulp is geïntegreerd in de Praxis app en maakt gebruik van kunstmatige intelligentie.

Met de rekenhulp wordt de smartphone een tool waarmee klanten in enkele minuten heel gemakkelijk het oppervlak van één of meerdere ruimtes inmeten, opslaan en de juiste vloeroppervlakte berekenen.

De rekenhulp vloeren kan door iedereen worden gebruikt met een smartphone waarop de Praxis app is geïnstalleerd. In de app worden de vierkante meters van het vloeroppervlak en de benodigde hoeveelheden laminaat of PVC berekend, inclusief snijverlies. De opgemeten ruimtes kunnen eenvoudig worden opgeslagen in de app. Vervolgens kunnen klanten via de app een keuze maken uit het volledige assortiment vloeren, deze toevoegen aan hun winkelmandje, de gewenste winkel of bezorgingswijze kiezen en afrekenen. Met deze juiste berekening hebben klanten in één keer voldoende pakketten in huis om hun klus te klaren.

De innovatieve rekenhulp is een eigen innovatie die samen met partner WeAreBrain is ontwikkeld en recent is genomineerd voor een Dutch Interactive Award (DIA) in de categorie ‘Tools’.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond