Deel dit artikel
-

Praxis start nieuw loyaliteitsprogramma via app

Praxis introduceert deze week zijn vernieuwde app met loyaliteitsprogramma Praxis Plus. Met die app biedt de keten naar eigen zeggen heel veel nieuwe diensten.

In de nieuw vormgegeven app vinden klanten vele handige functies ‘om ze op weg te helpen in hun maakreis’. Zo zijn in één oogopslag alle aanbiedingen, openingstijden, locaties en routes naar Praxis-winkels te vinden. Ook beschikt de app over veel ‘klusinspiratie’.

Daarnaast kunnen klanten via de app sparen voor Air Miles, wekelijks de nieuwste Praxis folder bekijken en notificaties speciale aanbiedingen en nieuwtjes ontvangen.

De app geeft ook toegang tot het nieuwe loyaliteitsprogramma van Praxis: Praxis Plus. Deelnemers krijgen extra korting en extra garantie, naast negentig dagen retourtijd
rengt Praxis veel meer focus aan op Praxis Plus en de app. Zo worden wekelijks in de app en folder speciale Praxis Plus aanbiedingen gecommuniceerd waar Praxis Plus leden gebruik van kunnen maken.

Praxis spreekt over ‘communicatie op maat’. Met instemming van de klanten stuurt Praxis op deze manier op het juiste moment ‘een relevanter aanbod’.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond