Deel dit artikel
-

Prijs voor grootste digitale veranderaars

Een nieuw initiatief genaamd Digital Transformers reikt op 15 oktober 2015 de eerste Digital Transformer Awards uit aan wat men noemt ‘de grootste digitale veranderaars in Nederland’.

Digital Transformers – Robbert de Haan (.Day), Jeroen Oppatja (Newpeople), Rick de Jong (Mirabeau), Alexandra Jankovich (SparkOptimus), Kristof De Wulf (Insites Consulting) en Peter Keijzer (Lubbers & De Jong) – wil de digitale ontwikkeling van bedrijven stimuleren en op onderscheidende wijze ‘inspiratie, inzicht en ontwikkelmogelijkheden bieden’, zo valt te lezen in de toelichting.

De digitale revolutie raast door Nederland en een belangrijke rol is weggelegd voor startups, die digitale mogelijkheden snel kunnen toepassen en zo een betekenisvolle rol spelen in de noodzakelijke transformatie. Vooral de grotere bedrijven met enige historie hebben moeite met de omschakeling.

Om deze fundamentele verandering succesvol te realiseren, is er een groeiende behoefte naar digitale transformators.

De eerste uitreiking van de Digital Transformers Awards zal plaatsvinden op donderdag 15 oktober 2015 en zal volledig ‘peer-based’ zijn. De online gemeenschap kiest de tien kanshebbers in de laatste ronde.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond