Deel dit artikel
-

Prijsvrij.nl wil winkels D-Reizen overnemen

Prijsvrij.nl wil volgens Het Financieele Dagblad een bod doen op de helft van de winkels van de failliete keten D-Reizen. Die 130 zouden dan onder hun eigen naam door blijven gaan.

Directeur Marc van Deursen van Prijsvrij bevestigt dat aan de krant. Hij kan de winkelketen gaan gebruiken als servicekanaal van zijn tien jaar oude digitale bedrijf.

Uiterlijk vanavond moet de eigen van het internetreisbureau zijn bod uitbrengen. Uiterlijk woensdag hoort hij of Prijsvrij tot de kandidaten behoort met wie de curator door wil praten. TUI is een andere belangstellende.

Prijsvrij is onderdeel van het Duitse DER Touristik. Dat is op zijn beurt weer onderdee van supermarktconcern Rewe. In 2014 kochten de Duitsers de helft van de aandelen.

Reisorganisatie D-Reizen is 6 april jongstleden voor de rechtbank van Haarlem failliet verklaard. Het bedrijf kan niet meer aan de financiële verplichtingen voldoen. De franchises die werken onder het label van dochterbedrijf VakantieXperts vallen buiten het bankroet.

Foto: Joel Gonsalves (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond