Deel dit artikel
-

Primera opent online boekenwinkel

Retailketen Primera is van plan om boeken en ebooks online te gaan verkopen. In de bakstenen Primera-winkels worden al boeken aangeboden.

Hiermee betreedt Primera het speelveld van Bol.com, maar ook van HEMA, die onlangs aankondigde online boeken te gaan verkopen.

Tegen Boekblad vertelt de Assortimentsmanager bij Primera Mario Arnts dat online boekverkoop niet meer overgeslagen kan nomen, omdat aankopen in webshops in aandeel toenemen. Het assortiment in de webwinkel zal breder zijn dan wat in de andere winkels van Primera wordt aangeboden.

Een exacte datum voor de opening van de winkel wordt nog niet genoemd. Wel moet dit ‘binnen afzienbare tijd’ gebeuren.

Naast het aanbieden van boeken en ebooks, wordt er ook over nagedacht om ereaders in het online assortiment op te nemen.

Deel dit bericht

3 Reacties

Rob Boeyink

Zijn ze er bij Primera achter dat Internet een blijvertje is?

Gijs Hovens

De zoveelste partij die een koppeling met CB of Scholtens maakt en denkt dat ze daarmee veel boeken gaan verkopen. Onderscheidende factoren zijn er vaak niet.

Joop de Blok

Ik heb dit al veel eerder aangegeven. Primera is niet voor niets winnaar vakjuryprijs 2011 Beste winkelketen in het land. Nu straks ook met (boeken) verkoop op Internet. Met mischien de mogelijkheid om afhalen en betalen in één van de 430 winkels.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond