Deel dit artikel
-

PwC koopt Salesforce-specialist ABSI

PwC legt een onbekend bedrag op tafel om de Nederlandse en Belgische activiteiten van Salesforce-specialist ABSI te kopen. Daarmee koopt het een positie in de groeiende business van cloudconsulting.

Ruim honderd man maakt de overstap naar PwC, zo maken de bedrijven vanochtend bekend.

ABSI bestaat sinds 1995 en was in 2002 de eerste Benelux Salesforce Partner. Het team is gespecialiseerd in implementaties van Salesforce en complexe data- en applicatie-integratie. ABSI helpt hiermee digitale transformaties bij klanten versnellen.

Maarten van de Pol, voorzitter van de Advisory-praktijk van PwC Nederland, motiveert de overname als volgt. “In een wereld die digitaliseert, willen organisaties een gepersonaliseerde ervaring bieden aan klanten, werknemers en zakenpartners. PwC helpt ondernemingen om met al deze klanten in contact te staan, waar dan ook, op elk moment en via elk kanaal. Hiervoor brengen wij onze businesservaring, veranderaanpak en diepgaande kennis van allerlei sectoren samen met het technologische ecosysteem van Salesforce.”

Van de Pol wil de gekochte cloudexpertise op directieniveau bij zijn bestaande en nieuwe klanten kunnen aanbieden. Dat bestaat naast CRM ook uit zaken als marketing, e-commerce en analytics.

Foto: Christopher Michel (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond