Deel dit artikel
-

Rabobank investeert 3 miljoen euro in de digital health startup Ancora Health

Rabobank investeert 3 miljoen euro in de digital health startup Ancora Health. Ancora Health is een Groningse startup gericht op preventieve gezondheidszorg waarbij je leefstijl als medicijn functioneert. Het bedrijf beschikt over twee hypermoderne studio’s in Amsterdam en Eindhoven.

Met de aanpak van Ancora Health kunnen programma’s worden aangeboden aan de alsmaar groeiende groep mensen met chronische ziekten (lichamelijk en geestelijk). De programma’s kunnen zowel preventief werken, maar ook mensen met een chronische aandoening helpen om zo fit en vitaal mogelijk te blijven of worden en daardoor erger te voorkomen.

De technologie biedt diepgaande inzichten in lichaam en geest op basis van een wetenschappelijke gezondheidscheck, gebaseerd op een holistische analyse van meer dan 1000 datapunten uit metingen, en testen van DNA, urine, bloed, longcapaciteit of hartfunctie.

De initiatiefnemers waren jarenlang werkzaam voor Philips en binnen de gezondheidssector, alvorens ze hun eigen visie en droom realiseerden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond