Deel dit artikel
-

Rackspace lanceert Private Cloud op basis van OpenStack

Rackspace rolt zijn Rackspace Private Cloud op basis van OpenStack wereldwijd uit. Kernwoorden zijn schaalbaarheid, stabiliteit en hoge beschikbaarheid. De oplossing garandeert 99,99 procent OpenStack API uptime, zegt het hostingbedrijf.

De Rackspace Private Cloud is in 2011 geïntroduceerd. Deze private cloud biedt de flexibiliteit en efficiency van een publieke cloud, gecombineerd met de geavanceerde beveiliging, het beheer en de prestaties van een eigen IT-omgeving. Klanten kunnen de Rackspace Private Cloud inzetten in hun eigen datacenter, bij Rackspace zelf of gecombineerd op beide locaties.

De Rackspace Private Cloud is ontworpen voor enterprise productie-workloads. Klanten hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de public cloud met RackConnect. Hiermee kunnen zij hun Rackspace Private Cloud veilig verbinden met de Rackspace Public Cloud.

De Rackspace Private Cloud-verbeteringen zijn vanaf oktober 2014 beschikbaar voor klanten van het Europese datacenter in het Verenigd Koninkrijk. De toevoegingen van Rackspace DevOps automation Services zullen later volgen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond