Deel dit artikel
-

RauwCC terug in handen van oprichter

Maarten Reijgersberg is weer volledig eigenaar van het Rotterdamse bureau RauwCC.

Per 1 april is serie-ondernemer Jeroen Soeterbroek geen aandeelhouder meer, nadat hij afgelopen vijf jaar samen met Reijgersberg aan het roer van RauwCC stond.

Soeterbroek is ook bekend als eigenaar van digital agency Harborn.

De oprichter zegt: “Afgelopen jaren was hij als bedrijvendokter van onschatbare waarde voor het bedrijf in een coachende rol. RauwCC is in deze periode in medewerkers verdubbeld en qua omzet zelfs met driehonderd procent gestegen.”

In de nieuwe situatie brengt Reijgersberg de operationele leiding in handen van Joost Baljon. Hij was al bij het bedrijf betrokken als videograaf.

Met zijn handen vrij gaat de eigenaar zich onder andere richten op het evangeliewerk rondom virtuele merkambassadeurs, zoals het door hem verzonnen personnage Esther Olofsson. Zij is Nederlands eerste virtuele influencer. Sinds vorig jaar heeft bouwer Dura Vermeer, in het karakter van Lou de Bouwer, ook een virtuele ‘mascotte’.

Reijgersberg: “Zoals wij 12,5 jaar geleden bij de oprichting de social media propageerden, staan we voor de uitdaging om organisaties voor te bereiden op de metaverse, op hun proposities in de vorm van chatbots, voice-applicaties en virtuele merkambassadeurs.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond