Deel dit artikel
-

Rebranding bij labels True

Hostingprovider True splitst zijn activiteiten uit naar twee nieuwe producten: Web en Work. De namen van werkplekproviders Multrix en Open for Support verdwijnen. Die vormen samen Work.

True lanceert vandaag een nieuwe website waarop de nieuwe positionering tot uitdrukking komt. Tot op heden stond de naam True gelijk met ‘hosting’. Dat wordt nu ‘Web’ genoemd, naar de activiteiten van zijn klanten. Zaken als webshops, -applicaties en -sites. Datzelfde geldt voor het gebied Work: digitale werkplekken.

“We willen de webmentaliteit op het werk en het leven loslaten door ze samen te voegen.”, aldus marketingmanager Olaf van Veen. “Voor Work is steeds meer belangstelling van de midmarket. We hebben zelf een identiteitsoplossing gebouwd zodat klanten kunnen bepalen wie van zijn mensen toegang tot welke applicaties heeft. Uiteindelijk willen we de nieuwe Coolblues helpen ontstaan door de voorkant en achterkant aan elkaar te lussen.”

True Web heeft vijfhonderd klanten, Work zeshonderd. Het is onderdeel van de Broad Horizon groep. In september gaat een landelijke campagne live om Web en Work duidelijk op de kaart te zetten.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond