Deel dit artikel
-

Recensiesite Kiyoh valt in handen van eKomi

Youvia, voorheen bekend als DTG, kondigt de verkoop aan van beoordelingsplatform Klantenvertellen.nl. Daaronder vallen ook en Kiyoh en Patiëntenvertellen. De nieuwe eigenaar wordt het internationaal werkende eKomi.

Hoeveel de Duitsers van eKomi betalen voor Klantenvertellen uit Tilburg maken de partijen niet bekend. De drie platformen huisvesten gezamenlijk zeven miljoen recensies van consumenten die hun meningen deelden over webwinkels. Die betalen ervoor om de feedback te ontvangen en op te reageren.

Youvia was sinds 2014 eigenaar van Klantenvertellen. Raymond van Eck, CEO van Youvia licht de verkoop toe: “Wij zien dit als een geschikt moment om de succesvolle ontwikkeling van Klantenvertellen met een nieuwe eigenaar voort te zetten en te versnellen.”

Van Eck veranderde in het voorjaar van 2020 de naam van DTG (daarvoor: De Telefoongids) in Youvia. Er werd ook een redesign doorgevoerd bij de recensiesites die in oktober 2020 werd afgerond. De ondernemer zal zich na de transactie meer kunnen richten op de SEA- en SEO-praktijk van zijn bedrijf.

Michael Ambros, CEO en oprichter van eKomi, zegt in een persbericht: “De culturele fit met eKomi is groot en onze investering zal hen helpen om extra groeipotentieel vrij te maken en uit te breiden in de Benelux. Het markeert ook de volgende mijlpaal in de buy-and-build strategie die we vorig jaar samen met Pride Capital hebben gelanceerd.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond