Deel dit artikel
-

Reclame in 10.000 taxi’s

Wannahaves is bij velen bekend als tv-programma over gadgets, als tijdschrift, of als website voor mannen. Het bedrijf is echter al enige tijd heel actief op het gebied van narrowcasting. Het wil nu taxi's van tv-schermen voorzien.

Wannahaves is net begonnen met een narrowcasting concept in taxi’s samen met SqreenTV. De rate card (in pdf formaat)  geeft info, en op de Wannahaves SqreenTV site staan een paar filmpjes rond het concept. We belden met Michiel Reinoud, woordvoerder van Wannahaves, over het nieuwe intiatief, en over de markt voor narrowcasting in Nederland.

Jullie gaan taxi’s van schermen, tv-programma’s en reclame voorzien. Hoe doe je dat?
“We zijn net van start gegaan met de eerste 275 taxi’s, die allemaal een scherm hebben. We zitten nu in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, en Nijmegen/Arnhem. We doen dit samen met SqreenTV, dat een groot deel van de benodigde investeringen op zich neemt, en dat ook de contracten met de taxi bedrijven afsluit. In 2006 zetten we in op 5000 taxi’s en in 2007 moeten we er 10.000 hebben. De contracten zijn er!”


“Wij zijn verantwoordelijk voor de content, de televisie programma’s die afgespeeld worden, en voor de exploitatie. Onze 7 account managers bieden dit netwerk aan, naast bijvoorbeeld het Mediamarkt netwerk”.

Lees de rest van het interview op de Emerce Narrowcasting weblog.

 

Deel dit bericht

3 Reacties

pieter

Dit gaat niet genoeg geld opleveren voor de investeerder. De content productie (aantrekkelijke) is te duur voor dit medium tov het bereik. Massa is kassa! dit geldt ook voor dit medium.

nosmo king

Wordt dit slikken-of-stikken content, of is er dan ook nog een (door de klant bereikbare) "uit" knop geinstalleerd ? Laat me raden, het antwoord is : "Doe niet zo gek, *natuurlijk* niet". Dat wordt dan nog een reden om de taxi te laten staan.

Rene

In Rome is het een groot succes, dus waarom niet in Nederland. Alleen buiten de grote steden lijkt het slagen minder groot aangezien de ritten hier langer zijn en je gemiddeld dus minder bereik hebt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond