Deel dit artikel
-

Recruitmentplatform RedFix breidt uit en is tijdelijk gratis

Het online platform RedFix dat zelfstandigen, freelancers en werkgevers in Europa snel aan elkaar koppelt, breidt uit naar België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje en Italië.

Het platform focust met name op de bouw, zorg, logistiek, techniek en de agrarische sector. Bedrijven kunnen zich inschrijven en hun project aanmelden. Zelfstandigen kunnen in hun profiel hun beroep, minimale uurtarief en beschikbaarheid invullen. Daarna zoekt Redfix naar de juiste match: de juiste zelfstandigen voor bedrijven of de juiste opdracht voor zelfstandigen.

RedFix is opgericht door ondernemers met activiteiten in vastgoed, projectontwikkeling, motorsport en IT diensten. Zij waren niet tevreden over bestaande oplossingen. Vaak moeten hoge opslagen worden betaald voor bemiddelaars of wordt het uurloon van vakmensen afgeroomd door detacheringsbedrijven. Het platform rekent geen opslagen en toeslagen voor de bemiddeling van vakmensen.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat opdrachtgevers een vast jaarlijks bedrag van 695 euro zouden betalen en freelancers hooguit enkele euro’s per jaar. De bemiddeling zelf was al gratis; het platform rekent geen afdracht per gewerkt uur of andere toeslagen.

Omdat zowel bedrijven als freelancers en zelfstandigen het moeilijk hebben in coronatijd, is de dienst tijdelijk geheel gratis en worden er ook geen bemiddelingskosten in rekening gebracht.

Foto Pixabay

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond