Deel dit artikel
-

Recruitmentsite NUwerk bundelt Monsterboard, Randstad en Jobbird

NU.nl lanceert volgende week een nieuwe versie van zijn vacaturesite NUwerk met een ‘ruime keuze aan intermediairs’. Het gaat om een bundeling van bekende vacaturesites als Monsterboard, Randstad, Jobbird en Twiglers.

De vacatures worden getoond via een zogenoemde jobfeed die dagelijks wordt geactualiseerd. De banen zelf worden aangeboden door de diverse partners van NUwerk. De NUwerk die tot nu toe bestond werd alleen aangedreven door Monsterboard.

Het platform heeft als doel de weg naar die ene droombaan zo makkelijk mogelijk te maken, zegt uitgever Sanoma. Zo wordt elke vacature maar één keer getoond. Bieden meerdere intermediairs dezelfde banen aan, dan wordt dit inzichtelijk gemaakt zodat de consument zelf zijn keuze kan maken.

Naast de nieuwste vacatures biedt NUwerk ook relevante nieuwsberichten en artikelen over carrière, werkgelegenheid en banen.

Sanoma wijst met name op het grote bereik. Dagelijks weten ruim 2,1 unieke personen NU.nl te vinden.

Deel dit bericht

4 Reacties

Mark M. Bol Raap - TRIUS

Wat is de meerwaarde ten opzichte van Indeed?
Dit is vacaturesite nummer zoveel.

van Deurzen

@Mark M. Bol – deze site bestaat al heel lang, dus niet nieuw maar vernieuwde aanpak, of misschien wel enkel persbericht moment in aandacht te scoren.

Verder een niet zo heel juiste opmerking in dit artikel: “het platform heeft als doel de weg naar die ene droombaan te vinden”. Lijkt me eerder dat het doel van dit platform is (zoals het al was) om van de diverse aanbieders van vacatures geld op te strijken zodat ze met dat abonnements model aangevuld met advertentie inkomsten goed geld verdienen en bijdragen aan de omzet van Sanoma.

Jan Libbenga (Emerce)

Er bestond inderdaad al een NUwerk, maar dat was eigenlijk gewoon Monsterboard. Vanaf 23 oktober is er wel degelijk sprake van een nieuwe opzet, dus niet ‘enkel persbericht’. Tekst hierop aangepast.

Studio Kiwi Media - StudioKiwiMedia.com

NUwerk zal in de toekomst nog verder gaan uitbreiden.
NUvacatures.nl gaat op heden stoppen maar wordt overgenomen door Sanoma.

Bekijk de geheel blog.
http://www.studiokiwimedia.com/vacatures-werk-sanoma/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond