Deel dit artikel
-

Red je Pakketje bezorgt coronasneltests nog dezelfde dag

Red je Pakketje en Thuisapotheek slaan de handen ineen voor de bezorging van coronasneltesten. Vanavond wordt de eerste coronasneltest bezorgd bij een consument in Nederland.

Door de keuze van Thuisapotheek om zijn bestellingen met Same Day Delivery door Red je Pakketje te laten leveren, kunnen consumenten een dag thuisquarantaine besparen, zo stellen de beide partners. Bestellen consumenten hun sneltests vóór 13:00 uur ‘s, dan worden ze nog dezelfde avond bezorgd.

De coronasneltests zijn de testen bestellen vanaf 6,50 euro per stuk bij een zelftestpakket van 25 stuks. Er zijn ook zelftest pakketten beschikbaar met vijf tests en één test.

Thuisapotheek heeft als groothandel een ruime voorraad van coronasneltests en levert ook aan bedrijven. Per preventieve test ontvangen bedrijven een tegemoetkoming van 20 euro. De tegemoetkoming geldt alleen voor werknemers die hun werk niet thuis kunnen verrichten.

Deel dit bericht

1 Reactie

Dirk

Ze kunnen niet eens een normaal pakket bezorgen onder hun motto “same day or next evening delivery”. 3 dagen moeten wachten op een pakket en tot 23:00 uur wakker moeten blijven voor een bezorger die je huis gewoon overslaat…

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond