Deel dit artikel
-

Regionale omroep nu ook via Apple CarPlay en Android Auto

Gebruikers in heel Nederland kunnen voortaan naar hun favoriete regionale omroep luisteren via Apple CarPlay en Android Auto. Met deze toevoeging aan de app kunnen luisteraars eenvoudig naar de radio luisteren en nieuwsartikelen laten voorlezen.

Deze integratie met Apple CarPlay en Android Auto is ontwikkeld door Regiogroei, de organisatie die de digitale ruggengraat van de regionale omroepen verzorgt.

De update is gratis en wordt automatisch toegevoegd aan de Apple- of Android-app. Mocht de update niet direct te zien zijn, dan is het mogelijk dat de app van regionale omroep handmatig geüpdatet moet worden in de App Store of Google Play Store.

De integratie met Apple CarPlay en Android Auto is de volgende stap in de digitalisering van de regionale omroepen. Regiogroei werkt continu aan nieuwe manieren om de omroepen dichter bij haar publiek te brengen. De tien omroepen die meedoen, zijn: RTV Noord, Omrop Fryslân, RTV Drenthe, Omroep Gelderland, Oost, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland en L1.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond