Deel dit artikel
-

Reiswinnaars Website van het Jaar-verkiezing bekend

TUI en VakantiePiraten.nl zijn de winnaars van de verkiezing Website van het Jaar in de categorie Vakantie & Toerisme. Voor TUI is het de derde keer op rij dat zij de felbegeerde prijs Populairste Website in de wacht sleept. VakantiePiraten.nl is voor de tweede maal Beste Website volgens het Nederlandse publiek.

Voor TUI is de prijs een opsteker, omdat het betekent dat de consument de overgang van Arke.nl naar TUI.nl volledig heeft geaccepteerd. De Europese reisorganisatie besloot vorig jaar dat TUI het hoofdmerk moest worden en daardoor verdween de naam Arke per oktober 2015 van het toneel.

VakantiePiraten.nl is de Nederlandse versie van de Duitse reiswebsite Urlaubspiraten.de die in 2011 werd opgericht. De site geeft een overzicht van reisaanbiedingen, of dat nu pakketreizen, losse vliegtickets of hotelovernachtingen zijn.

Voor de Website van het Jaar-verkiezing kiest het publiek in vierentwintig categorieën zijn favoriet, die wordt beoordeeld op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. In elke categorie zijn twee prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score op kwalitatieve kenmerken. De ‘Populairste Website’ is de site met de meeste stemmen.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond