Deel dit artikel
-

ReStartup wil startups weer op de been helpen na lockdown

De Dutch Startup Association (dSa) lanceert het herstelprogramma ReStartup om startups te helpen terug te komen van de COVID-19 crisis. De belangenclub voorziet een langere periode van economische teruggang als gevolg van de pandemie en verwacht dat de effecten voor startups tot diep in 2021 merkbaar zullen zijn.

ReStartup wil startups weer op de been helpen als de maatregelen als lockdowns worden opgeheven, maar de economische en maatschappelijke situatie niet ‘als vanouds’ zijn.

ReStartup zal zich niet zozeer richten op de problemen van vandaag, maar vooral op hoe startups zich moeten voorbereiden op en om moeten gaan met de consequenties, zoals lagere consumentenbesteding, gebroken productieketens, financieringsproblemen en nieuwe omgangsregels in kantoren en winkels. Startups zullen hun strategie moeten aanpassen om te overleven.

Onderwerpen die aan bod komen in het programma zijn onder andere wet- en regelgeving, financiering, juridische zaken, financiële planning en verandermanagement.

dSa werkt samen met veel bedrijven die hun expertise beschikbaar willen maken voor startups. Alle partners zien hoe belangrijk startups zijn voor het herstel, de vernieuwingskracht en veerkracht van de economie. Partners die al hebben toegezegd onderdeel uit te zullen maken van het programma, zijn: EY, Booking.com, Peerby, Moneybird, Springest, PR.co, GreenFish, 10X The Startup Agency, RockStart, Startup Bootcamp, World Startup, Peak Capital, HenQ, Holland Ventures, Prime Ventures, Keen Venture Partners, Dutch Students for Entrepreneurship, The Next Web, Stichting Digitale Infrastructuur Nederland, Startup Amsterdam en Allied for Startups.

dSa nodigt organisaties die willen helpen, uit zich aan te melden bij dSa.

Om deel te nemen aan het programma kunnen startups zich hier aanmelden: dutchstartupassociation.nl/restartup

Foto Pixabay

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond