Deel dit artikel
-

Revolut lanceert eigen eSIM

Digitale bank Revolut introduceert zijn eigen eSIM en wereldwijde dataplannen voor haar klanten. Revolut eSIM zorgt ervoor dat klanten mobiele data krijgen in het buitenland en verbonden blijven zonder onverwachte roamingkosten en onderbrekingen.

Vanaf 25 maart, 2024 hebben alle Revolut-klanten in Nederland toegang tot de eSIM als hun apparaat eSIM-compatibel is, ongeacht hun plan. Na de installatie van de eSIM kunnen klanten overal data toevoegen, zonder dat ze een fysieke SIM nodig hebben.

Ultra-klanten krijgen toegang tot een nieuw voordeel van hun plan als ze de eSIM installeren: 3 GB wereldwijde mobiele data, elke maand opnieuw. Nederlandse klanten die hun nieuwe eSIM installeren vóór 1 mei 2024 krijgen een introductieaanbod van 100 MB gratis wereldwijde data. (Algemene Voorwaarden zijn van toepassing).

De kosten voor het gebruik van mobiele data in het buitenland zijn de afgelopen jaren gestegen. De meeste mobiele netwerken in de EU staan hun gebruikers niet langer toe om hun mobiele data in het VK “zoals thuis” te gebruiken. Bovendien vallen de datakosten voor de rest van de wereld bijna altijd buiten de standaardvoordelen.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond