Deel dit artikel
-

REWE-bezorgdienst nu beschikbaar in Leipzig

Picnic mag dan sterk uitbreiden in Duitsland, de grote supermarktketen REWE blijft niet achter en start onlinebezorgingen in Leipzig, waar een nieuw fulfillment-center in gebruik is genomen.

De keten levert daarmee aan 400.000 klanten. Bezorgen op dezelfde dag ook mogelijk. Bij de start worden bezorgkosten kwijtgescholden en profiteren klanten van ten minste één gratis bezorgdag per week.

Het nieuwe Food Fulfillment Center in Leipzig biedt klanten een ‘unieke combinatie’ van verse producten zoals groenten en fruit, zuivelproducten, vleesproducten, diepvriesproducten, herbruikbare dranken en de eigen merken van REWE.

Het innovatieve Pick by Light-systeem ondersteunt orderpicking: de schappen van het magazijn zijn uitgerust met rails die de productlocatie op het schap aangeven door middel van een lichtsignaal.

REWE bezorgt online inmiddels in negentig steden. Sinds de lancering in 2011 ziet REWE de vraag sterk toenemen.

In heel Duitsland werken meer dan 3.000 vaste medewerkers op de afzonderlijke locaties van de REWE-bezorgdienst. Ongeveer 200 van hen maken nu deel uit van het team rond het magazijn in Leipzig.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond