Deel dit artikel
-

RingCredible haalt half miljoen op

VoiP-aanbieder RingCredible heeft een half miljoen euro opgehaald bij een consortium van private investeerders. De investering wordt gebruikt voor verdere uitbreiding in het buitenland.

De investering is afkomstig van een consortium van private investeerders geleid door Brooklyn Ventures, een bedrijf van RingCredible CEO Hans Osnabrugge. Volgens Osnabrugge is de app in Nederland en Noord-Amerika zal doorgedrongen in de top-10 van de App-stores. Dank zij de nieuwe investeringen kunnen de inspanningen worden gericht op Noord-Amerika, India, Spanje, Duitsland, Groot-Brittannië en Nederland.

Het had weinig gescheeld of RingCredible had niet meer bestaan. Osnabrugge, ooit bankier bij Rabobank Amstel & Vecht, rook kansen toen hij ontdekte hoeveel lucht er in de (uitgaande) tarieven van Skype zat. Pas met belofte dat RingCredible goedkoper is dan Skype wist Osnabrugge eindelijk klanten te lokken.

De gebruiker belt via de app naar al zijn of haar contacten. Bij de ontvanger wordt het nummer gewoon weergegeven, voor hen is het dus niet te zien dat er via internet gebeld wordt. De kosten voor buitenlandse gesprekken zijn negentig procent goedkoper dan bij mobiele aanbieders, beweert Osnabrugge.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond