Deel dit artikel
-

Ringtones rond Yo Oma van Douwe Egberts

Douwe Egberts heeft besloten om via de website en in samenwerking met Ice Media ringtones uit te brengen rond het thema 'Yo Oma'. In totaal zullen 20.000 ringtones, aangeboden in twee verschillende geluidsfragmenten, worden verspreid via www.de.nl. De 'Yo Oma'-commercial waarin twee oudere dames de hoofdrol spelen is ongekend populair op internet en is al meer dan 1 miljoen keer gedownload.

De “icetones” zijn geluidsfragmenten uit de door 6pack ontwikkelde ‘Yo Oma’ commercial. Het TV-programma 6pack is gemaakt door en voor jonge mensen en wordt alleen ’s nachts uitgezonden. ‘Yo Oma’ is een commercial waarbij twee oma’s onder het genot van een kop koffie in populaire ’randstadtaal’ praten over hun belevenissen. Die commercial was op internet op een gegeven moment zo'n succes dat 6pack de vraag naar het aantal downloads via 6pack.tv niet meer aankon. Op 9 september meldde De dat de commercial maar liefst 1 miljoen keer gedownload was.

Naast het beluisteren en downloaden van de ringtones, wordt op de website van DE ook de mogelijkheid geboden om de ‘Yo Oma’ commercial te bekijken. Maar deze is dus ook nog online te bekijken bij 6pack.tv. 

Rutger Anema, brand manager DE: “Met behulp van deze campagne willen we jongeren op een originele en ludieke wijze confronteren met het merk Douwe Egberts. Via 6pack is dit een groot succes en nu vervolgen we de campagne met de  door Icemedia verzorgde ringtones die via www.de.nl te downloaden zijn.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond